Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Fortune Greece: Η εξωστρέφεια των startups πρέπει να συνοδεύεται από προδιαγραφές ποιότητας

Share This Post

Πώς η Startup Pathways βοηθά στην πράξη τους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που θα ισχυροποιήσουν το προσωπικό τους brand.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας ως σύμβουλος ανάπτυξης στελεχών και εκπαιδευτής ηγεσίας, με σημαντική δράση στην ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων των ιδρυτών startups. Είναι συνιδρυτής του οίκου ανάπτυξης στελεχών «The Flow Partners» και Senior Consultant και Partner Trainer του διεθνούς οίκου Krauthammer που βρίσκεται στο Top 20 του τομέα training.

Η εμπειρία του μαζί με την πολυετή συναναστροφή του με το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων, τον έκανε να διαπιστώσει πως υπάρχει ένα «κενό» στην υποστήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των ιδρυτών startups. Αυτή ακριβώς η διαπίστωση τον κινητοποίησε ώστε να δημιουργήσει την Startup Pathways μαζί με την Κατερίνα Τριβυζά, η οποία με 35 έτη εμπειρίας στον χώρο του HR και της Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι σήμερα Διευθύντρια Εταιρικών Προγραμμάτων της Thrive Global Greece.

Διαβάστε περισσότερα στο Fortune Greece

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Press

Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Fortune Greece: Η εξωστρέφεια των startups πρέπει να συνοδεύεται από προδιαγραφές ποιότητας

Πώς η Startup Pathways βοηθά στην πράξη τους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που θα ισχυροποιήσουν το προσωπικό τους brand. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου διαθέτει πάνω

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch