Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες των startups που θα συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση EXPO 2020 DUBAI.

Διοργανώνεται από το Elevate Greece ως τμήμα της μέριμνας προς τις συμμετέχουσες startups προκειμένου να επιτύχουν τις προσδοκίες τους κατά τη συμμετοχή τους: αποτελεσματική δικτύωση και προβολή, πωλήσεις και συνεργασίες.

Το πρόγραμμα είναι μία προσφορά της Startup Pathways προς το Elevate Greece και τις συμμετέχουσες στη Διεθνή Έκθεση startups.

Περισσότερα για τη δομή, τα οφέλη και τις γνώσεις που θα αποκομίσετε από το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ

Προετοιμάσου για το EXPO 2020 DUBAI 🚀

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει 🖥

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και stay updated για το επόμενο event μας.

Ερωτήσεις; Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις

Ιδρυτές και προσωπικό των startup που θα συμμετέχουν στην Ελληνική αποστολή της Διεθνούς Έκθεσης EXPO 2020 DUBAI και έχουν επιλεγεί από το ELEVATE GREECE.

Όποιος επιθυμεί μετά το πρόγραμμα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον εκπαιδευτή κ. Παπαδημητρίου (dpapadimitriou@startup-pathways.com) και να λάβει δωρεάν υποστήριξη μίας επιπλέον ώρας.

Θα δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη στρατηγική για εσένα και το προσωπικό της εταιρείας σου έτσι ώστε να επιτυγχάνετε αποτελεσματικές συναντήσεις, ακόμα και με περαστικούς επισκέπτες, κατά τη διάρκεια μίας Διεθνούς Έκθεσης. Πολύ περισσότερο θα μπορείς να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στο networking μετά από ένα pitching event.

Pitching | Pitching Guidebook for your salesmen | Personas in Expo | Group Nego | Influencing principles | Tips for Stand Up Sales | Communication tips.

Στέλνοντας ένα email στο info@startup-pathways.com!