Καλώς ήρθες στο

Leaders Academy της Startup Pathways!

Τώρα μπορείς να εμπνέεις και να καθοδηγείς την ομάδα σου ως πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ!

Δήλωσε συμμετοχή στο εντατικό 2-day Leaders Academy που έρχεται τον Φεβρουάριο από την Startup Pathways για να αναπτύξεις τα δικά σου αυθεντικά leadership skills, μέσα από καινοτόμα εργαλεία, interactive διαλόγους και fireside chats με senior HR στελέχη της αγοράς.

Το Leaders Academy είναι ιδανικό για σένα αν:

  • Επιζητάς να καθοδηγείς και να εμπνέεις την ομάδα σου με το όραμά σου ως ηγέτης, αλλά δεν ξέρεις πώς να το μεταδίδεις σωστά.
  • Θέλεις να βελτιώσεις τη δέσμευση, την κινητοποίηση και τα αποτελέσματα της ομάδας σου χρησιμοποιώντας εργαλεία και μηχανισμούς με επιστημονική βάση.
  • Αισθάνεσαι άβολα όταν πρέπει να δώσεις feedback, να ανακοινώσεις μεγάλες αλλαγές, να διαχειριστείς αντιρρήσεις και εντάσεις στην ομάδα σου.
  • Πιστεύεις πως το personal brand σου ως ηγέτης χρειάζεται ένα δομημένο action plan που να εστιάζει στις αξίες σου, τα δυνατά σου σημεία και τον αυθεντικό εαυτό σου.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Μην χάνεις χρόνο! Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο Leaders Academy και χτίσε την φήμη σου ως ηγέτης το 2023.

Μια συνολική ματιά στο Leaders Academy

Εκπαιδεύσου μέσα από ένα εντατικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνοδεύεται από 1:1 coaching sessions.

Διάρκεια: 2-μερο, 16 ώρες (8h/day)

Format: Interactive workshop

Κόστος: 750€/ άτομο (+ΦΠΑ)

Πότε: 10-11 Φεβρουαρίου 2023

Που: Δια Ζώσης (TBC)

Αριθμός Συμμετεχόντων: 15

Προφίλ Συμμετεχόντων: Entrepreneurs, Corporate & Agency Managers

Exclusive BONUS 4 ώρες 1:1 coaching sessions σε κάθε συμμετέχοντα

Μόνο 15 θέσεις είναι ανοιχτές στο Leaders Academy

Μην χάνεις χρόνο και πρόλαβε τώρα την ευκαιρία να μάθεις να διοικείς αποτελεσματικά την ομάδα σου.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες του Leaders Academy

Ενότητα 1: Μηχανισμοί Επικοινωνίας

Ποιοι είναι οι μηχανισμοί επικοινωνίας που διέπουν το άτομο και την ομάδα, και πώς μπορείς να τους αξιοποιήσεις ως Ηγέτης για να επηρεάσεις θετικά; Πώς εμπνέεις και δεσμεύεις τους ανθρώπους σου με το όραμα που πρεσβεύεις; Πώς το εντάσσεις σε μια κοινή, συνειδητή κουλτούρα εργασίας στην καθημερινότητα; Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για την αποτελεσματική επικοινωνία με το προσωπικό και τους συνεργάτες σου!

Ενότητα 2: Δημιουργία Προσωπικού Leadership Brand

Χτίσε τη φήμη σου ως Ηγέτης! Ανακάλυψε ποια εικόνα έχεις εσύ για τον εαυτό σου σήμερα, ποια εικόνα έχουν οι άλλοι για εσένα, και ποιος τελικά θέλεις να είσαι και να φαίνεσαι στ’ αλήθεια. Χτίσε την φήμη σου διατηρώντας και ενισχύοντας την αυθεντικότητά σου. Προσδιόρισε τα πλεονεκτήματά σου και δημιούργησε το δικό σου προσωπικό στυλ ηγεσίας. Ετοίμασε ένα δομημένο personal branding action plan και εντόπισε τις ευκαιρίες προβολής της προσωπικότητάς σου. Βρες τα δικά σου leadership role models και εμπνεύσου από αυτά.

Ενότητα 3: Ηγεσία σκοπού & βιώσιμη ηγεσία στην πράξη

Χρησιμοποίησε καινοτόμα εργαλεία για να αντιλαμβάνεσαι στην πράξη πώς μπορείς ως Ηγέτης να δώσεις προτεραιότητα στο σκοπό και τις αξίες της ομάδας όταν χαράζεις την στρατηγική της εταιρείας. Προσάρμοσε το όραμα στις δυνατότητες της ομάδας, των συνθηκών και της αγοράς. Υπηρέτησε αξίες και αρχές βιώσιμης ανάπτυξης και δημιούργησε μία ομάδα purpose driven. Κατανόησε με ποιο τρόπο οι αποφάσεις σου επηρεάζουν την επιχείρηση, την οικονομία, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ενότητα 4: Από το team management στο team motivation

Μην διαχειρίζεσαι απλά την ομάδα σου, μάθε πώς να αξιοποιείς τα ταλέντα της και να τα αναπτύσσεις. Με ποιο τρόπο ενεργοποιούμε και ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, πώς επιλέγουμε ποιους και σε τι εμπιστευόμαστε, πώς εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να υιοθετήσουν ένα growth mindset; Σχεδίασε πώς να (συν)δημιουργήσετε μαζί με την ομάδα σου ένα περιβάλλον ασφάλειας, δέσμευσης και δράσης, και μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για το τι θα γίνει αν λείψεις κάποιες μέρες διακοπές.

Ενότητα 5: Δημιουργία feedback culture

Ποιος φοβάται το feedback (ανατροφοδότηση); Είναι σημαντικό ο ηγέτης να διασφαλίζει μία ανοιχτή και ειλικρινή feedback κουλτούρα για την ομάδα του. Γνώρισε μέσα από εργαλεία και role plays πώς να δίνεις, πώς να ζητάς και πώς να αποδέχεσαι το εποικοδομητικό feedback, είτε αυτό αφορά προς βελτίωση είτε είναι έπαινος. Κάνε την ομάδα σου να σε εμπιστευτεί ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα ζητήματα και ξεπεράσε καθημερινά εμπόδια που σας κρατάνε πίσω.

Ενότητα 6: Ανακοίνωση μεγάλων αλλαγών και χειρισμός αντιδράσεων

Χρειάζεται να ανακοινώσεις σημαντικές αποφάσεις και μεγάλες αλλαγές στην ομάδα σου. Πώς το κάνεις χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις; Πώς διαχειρίζεσαι τις έντονες αντιδράσεις και τα συναισθήματα; Πώς οργανώνεις όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα ενεργοποιώντας αξίες και triggers; Πώς δέχεται η ομάδα τις αλλαγές χωρίς να χάσει το κίνητρό της; Ένα training αφιερωμένο σε τεχνικές και εργαλεία για να διαχειρίζεσαι καλύτερα δύσκολες καταστάσεις και συναισθήματα.

Ενότητα 7: Emo sales για αύξηση πωλήσεων

Χρησιμοποίησε το συναίσθημα για να σε προσέξουν, να σε θυμηθούν, να μοιραστούν την ιστορία σου και τελικά να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σου. Μάθε ποια συναισθήματα επηρεάζουν περισσότερο τις πωλήσεις, ποια είναι τα decision triggers του δυνητικού πελάτη, ποιος ο ρόλος του κάθε συνομιλητή σου στην απόφαση και πώς να αναγνωρίζεις συμμάχους. Ανέλυσε σε δευτερόλεπτα κρυμμένες συμπεριφορές, βρες τρόπους να χειριστείς υπέρ σου τις αντιρρήσεις και σημείωσε πωλήσεις με την άνεση ενός Leader.

Ενότητα 8: Το Well-Being του Ηγέτη

Τα πάντα για το burnout, ένα state of body and mind που κανένας δε θέλει να (ξανα)ζήσει! Πώς μπορεί ο Ηγέτης να διαχειριστεί τη συναισθηματική & σωματική του κούραση; Πώς διαχειρίζεται την ενέργεια, το άγχος και το χρόνο του για να μην (ξανα)φτάσει στο burnout; Πώς επανακάμπτει ο ηγέτης άμεσα μετά από δύσκολες καταστάσεις (resilience strategy); Πώς χτίζει ανθεκτικότητα πάνω στα ισχυρά σημεία του χαρακτήρα του; Η Ευζωία του Ηγέτη δεν είναι trend, αλλά αναγκαιότητα.

Ενότητα 9: Service Design

All about the customer experience. Βελτιώνουμε με μικρές (ή λίγο μεγαλύτερες) αλλαγές την εμπειρία του πελάτη μας και παράλληλα ενισχύουμε την παραγωγικότητα, το happiness και την καινοτομία της ομάδας. Το service design αποτελεί μεθοδολογία που προάγει την ομαδική δημιουργία καινοτομίας, και οι startups την χρησιμοποιούν για να σχεδιάσουν τις διαδικασίες τους. Το workshop εστιάζει σε ακόμα 2 σημαντικά εργαλεία collective intelligence, το World Cafe & Six Thinking Hats. Εργαλεία που βοηθάνε στο creative problem solving & collective constructive brainstorming.

Τι Έχουμε Πετύχει ως Τώρα

3 Cohorts

45 Leaders

30 Trainings

12 Coaches

Έχουμε εκπαιδεύσει ηγέτες από τις παρακάτω startups:

Testimonals

I deeply understood how much (and why!) a -scale up- CEO needs inspiration, important knowledge from "next level" sources and executives, a heads up on what you will face next through the stages of growth, a hub of thinkalikes to share your thoughts and everyday challenges, but above all, a hub of friends! Changed my life & my perspective, literally! I strongly recommend it!
Valia Papadimitriou
Founder & CEO, DEVA Group | Two times @ Fortune "40under40"

Γνώρισε τον Leaders Academy Facilitator

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Founder & Managing Director της Startup Pathways

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι πιστοποιημένος Leadership Coach & Facilitator και παράλληλα σύμβουλος HR και Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Για πολλά χρόνια, εργάστηκε ως Credit Manager σε μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Το 2018 ίδρυσε τις εταιρείες Startup Pathways και The Startup Elevator με σκοπό, μέσα από εκπαιδευτικούς κύκλους και παροχή γνώσεων, να βοηθήσει startups να κάνουν το πολυπόθητο scale up και corporate εταιρείες να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Είναι συνεργάτης-εκπαιδευτής Ηγεσίας του παγκόσμιου οργανισμού Krauthammer International και ειδικευμένος εκπαιδευτής σε Δεξιότητες Ηγεσίας και Επικοινωνίας, Personal Branding και Service Design. Πολύ συχνά, καλείται να μιλήσει για θέματα Επιχειρηματικότητας σε μεγάλες εκδηλώσεις, ενώ άρθρα του δημοσιεύονται στο Fortune Greece, το Startupper, το Thrive Global, και αλλού.

Ενδεικτικά, έχει εκπαιδεύσει, σε θέματα Ηγεσίας, Personal Branding, Πωλήσεων, Επικοινωνίας, Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Παρουσίασης και Διαχείρισης Καινοτομίας, στελέχη των παρακάτω εταιρειών:

VIOCHALKO, JANSSEN, TAKEDA, ATTIKA shipping, NOVARTIS, OTE – COSMOTE, CEPAL, PIRAEUS BANK, EUROBANK, ELVAL, HALCOR, ICME, KLEEMANN, ELVIAL, MICROSOFT, SIEMENS, TITAN, ISOMAT, VIVARTIA, LIDL, SKF, JOHNSON, FRIESLAND CAMPINA, LAMDA DEVELOPMENT, MELLON, CORINTH PIPEWORKS, SANOFI, SYMETAL, KENDRIS, STOMANA, ICME, KALTEQ, ΤΑΙΠΕΔ, AXA.

Λίγα λόγια για την Startup Pathways

Όραμά μας είναι να χτίσουμε το οικοσύστημα όπου startups και corporate επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν, μαθαίνουν και αναπτύσσονται μαζί.

Στη Startup Pathways, εξειδικευόμαστε στην εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών και corporate managers σε θέματα όπως η ηγεσία στην επιχειρηματικότητα, η διαχείρισης ομάδας, τα εργαλεία καινοτομίας και βιωσιμότητας, οι σύγχρονες πρακτικές HR, και το αυθεντικό personal branding.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους, καταξιωμένους και πιστοποιημένους senior trainers και coaches, που φέρνουν το corporate knowhow στον χώρο της καινοτομίας.

Το Leaders Academy ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018, και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει 3 κύκλους εργασιών, ενώ το έχουν εμπιστευτεί περισσότερα από 45 κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Partners & Clients

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο Leaders Academy;

Απέχεις μόλις λίγα βήματα για να γίνεις ο ηγέτης που χρειάζεται η ομάδα σου!
Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. 

* indicates required
More from Startup Pathways

FAQs

Καθώς το Leaders Academy θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Φεβρουαρίου 2023, θα δεχθούμε τις τελευταίες συμμετοχές μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023. Ωστόσο, βιάσου και μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πολύ περιορισμένος, μόλις 15!

Σωστά! Για να διασφαλίσουμε το επίπεδο της ακαδημίας μας, όλες οι συμμετοχές περνάνε από διαδικασία αξιολόγησης, και αν χρειαστεί και διαδικασία συνέντευξης. Για εμάς το επίπεδο των συμμετεχόντων μας είναι σημαντικό να είναι ομοιόμορφο ανά cohort.

Μόλις επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σου, θα λάβεις έναν τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση του κόστους συμμετοχής εντός 5 εργάσιμων ημερών. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, παρακαλούμε στείλε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης καθώς και τα φορολογικά στοιχεία για την απόδειξη ή το τιμολόγιο. Η θέση σου θα κατοχυρωθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το πρόγραμμα είναι non-refundable. Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να ακυρώσεις τελικά τη συμμετοχή σου στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορείς να μεταφέρεις τη συμμετοχή σου σε επόμενο πρόγραμμα.

Έχεις κάποια άλλα ερώτηση;

Θα χαρούμε πολύ να την ακούσουμε. Στείλε μας ένα email στο v.aggelou@startup-pathways.com και σύντομα θα έχεις νέα μας.