🌳 Βάλε την αειφορία στην καρδιά της start up σου!

Το πρόγραμμα Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator χρηματοδοτείται από την Microsoft και διοργανώνεται από την Startup Pathways με σκοπό την ενίσχυση της υιοθέτησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Sustainable Development Goals) από τις Startups που θα συμμετέχουν.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα γνωρίσεις σημαντικά στοιχεία για την αξία των 17 στόχων (SDG), το πλήθος των πρακτικών για την υιοθέτησή τους και τα πλεονεκτήματα που η επίτευξη των στόχων αποφέρει σε μία σύγχρονη επιχειρηματική οντότητα. 

Θα προετοιμαστείς αποτελεσματικά ώστε να υιοθετήσεις τουλάχιστον 4 Στόχους στο βασικό Business Plan σου. Στο τέλος του προγράμματος θα είσαι έτοιμος/η να καταρτίσεις το πρώτο Sustainability Report σου και να αυξήσεις το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα σε θέματα fundraising, χρηματοδοτήσεων και κοινωνικής εταιρικής εικόνας.  

Θα γνωρίσεις προσωπικότητες του χώρου του Sustainability Development και θα ενταχθείς στο startup community της Microsoft for Startups!

Η επιλογή των 12 startup που θα συμμετέχουν στο Accelerator έχει ολοκληρωθεί.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε το Sustainability Forum
και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για την επιχείρησή σας.

* indicates required

Παρακαλούμε δώσε μας την άδεια να σου στέλνουμε ενημερωτικά email.

Μπορείς να κάνεις unsubscribe οποιαδήποτε στιγμή. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει 🖥

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και stay updated για το επόμενο event μας.

Στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή startups που είναι σε MVP Phase και παραπάνω.

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή στην φόρμα συμμετοχής θα λάβουν links για την παρακολούθηση των panels. Ενώ, 12 startups θα επιλεγούν από την επιτροπή της Microsoft και της Startup Pathways για να συμμετάσχουν στο Accelerator.

Το Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάϊο. Για τις ακριβείς ημερομηνίες, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας που καταχώρησαν στην φόρμα.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί online στην πλατφόρμα του Microsoft Teams. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν και 2 φυσικές συναντήσεις. 

Όχι, δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα.

  • Ένταξη στο πρόγραμμα Microsoft for Startups.
  • Πιστοποιητικό συμμετοχής στον Accelerator από την Startup Pathways.
  • Αυτόματη συμμετοχή στα προνόμια του Alumni της Startup Pathways.

Στέλνοντας ένα email στο info@startup-pathways.com!